Down the drain

Posted by: lars

december 1st, 2008 >> Foto

drain.JPG 

IP-adressa mi er etterhvert blitt sperret ute i fra så tallrike blogger og nettsteder at oversikten min til slutt ble borte i alt mylderet; så nå makter jeg ikke lenger å holde styr på hvor jeg fortsatt er velkommen.

Nå bedriver jo de aller fleste norske blogger og nettsteder reinspikka meningsonani uansett; der folk klapper hverandre på ryggen i kommentarfeltet, og videre sletter kommentarene til alle de meningsmotstandere som formulerer seg dyktig.

Det enkleste er pistol; så nå innstiller jeg min kommentarvirksomhet på permanent basis.

Down the drain anyone? 

This entry was posted on måndag, december 1st, 2008 at 11:55 f m and is filed under Foto. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu